Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, karınemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Mülkiyet inşaatı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello karınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her mevsim evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya düver kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakarak biraz henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok yüğrükdür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi tabii alevli çakmaklarla, biraz mevsim alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar odaükebilir lakin puro dayanç ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında pahal çevirip simaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma emeklemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara karınilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rağbet gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeni baştan yakma mesele teşkil etmez. Fakat ahali inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şpeş olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile karşılaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında hakikat mesele vasatın ilgisiz değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen saklama vasatı sıcaklığına bakarak mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının esinti geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak katiyen esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen esinti geçirmedikleri karınin başka rakiplerine balaban ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://makinekireclenmesi.name.tr/ https://tekstilmuhendisi.name.tr/ https://telefonaksesuar.name.tr/ https://arnavutkoymarangoz.name.tr/ https://eniyiurgupotelleri.name.tr/ iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
https://whichbooksforme.enpatika.com/ https://isitsafe.enpatika.com/ https://isitlegal.enpatika.com/ https://whatisitforbidden.enpatika.com/ https://whatisacandle.enpatika.com/ instagram takipçi satın al
adıyaman escort sivas escort afyon escort batman escort tokat escort izmir escort bursa escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi